Ontwerp zonder titel 69

Handgeknoopt tapijt

thumbnail IMG 1077
Orginieel

Prachtige interieurkunst

Wij bieden een uitgebreide collectie van prachtige, authentieke tapijten die de perfecte aanvulling vormen op elk interieur. Onze handgeknoopte tapijten zijn gemaakt met vakmanschap en bevatten hoogwaardige materialen, waardoor ze een unieke combinatie van schoonheid en duurzaamheid bieden. In deze tekst verkennen we de betoverende wereld van handgeknoopt tapijt en ontdekken we hoe het uw leefruimte kan transformeren.

In onze collectie vindt u een breed scala aan stijlen, kleuren en maten, zodat u het perfecte handgeknoopte tapijt kunt vinden dat past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Transformeer uw leefruimte met de tijdloze schoonheid en vakmanschap van handgeknoopt tapijt en creëer een warme, elegante en luxueuze sfeer in uw huis.

Sfeervol

Oosterse vloerkleden

Oosterse vloerkleden staan bekend om hun exotische charme, verfijnde ontwerpen en rijke culturele erfgoed. Bij Van Edel Tapijt hebben we een uitgebreide collectie handgeknoopte oosterse vloerkleden die uw interieur een vleugje magie en mystiek kunnen geven. Elk tapijt in onze collectie is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden, met uiterste zorg, aandacht voor detail en toepassing van traditionele weeftechnieken.

Of u nu kiest voor een tapijt met gedurfde, levendige patronen en kleuren, of juist voor een subtieler ontwerp met verfijnde details, onze oosterse vloerkleden zullen een sfeer van elegantie en stijl toevoegen aan elke kamer. De unieke combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en eeuwenoude ontwerptradities zorgt ervoor dat onze tapijten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

Elk oosters vloerkleed in onze collectie vertelt een verhaal en brengt een stukje wereldgeschiedenis in uw huis. Van Perzische tapijten tot Turkse kilims en Marokkaanse berbertapijten, elk tapijt draagt bij aan de unieke ambiance en karakter van uw interieur. Het is een investering in vakmanschap, traditie en tijdloze schoonheid.

Ontdek onze collectie handgeknoopte oosterse vloerkleden hier: Oosterse Vloerkleden

Uw woning in één keer een make-over

Met een Buchara tapijt geeft u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis een geheel nieuwe uitstraling.

Te combineren met vrijwel ieder vloertype

Heeft u laminaat op uw vloer liggen? Of heeft u een stenen of houten vloer? Ongeacht de ondergrond geeft een Buchara tapijt dat warme effect waarnaar u op zoek bent.

Eenvoudig in onderhoud

Met regelmatig stofzuigen houdt u het Buchara tapijt in goede conditie. Daarnaast is het raadzaam om het tapijt één keer in de drie jaar te laten reinigen door een specialist.

Ook voor aan de muur

Een Buchara tapijt aan uw muur vormt de origineelst denkbare wanddecoratie. Geliefde plekken zijn boven de bank of het bed.
Eerlijke prijzen

Perzisch tapijt kopen

Een handgeknoopt perzisch tapijt is meer dan alleen een vloerbedekking; het is een tijdloze toevoeging aan elk interieur. De zorgvuldig geweven patronen en levendige kleuren creëren een warme en uitnodigende sfeer in uw ruimte. Bij Van Edel Tapijt begrijpen we de kracht van handgeknoopte perzische tapijten als kunstwerken die uw interieur kunnen transformeren.

Met trots bieden we een uitgebreide selectie van handgeknoopte perzische tapijten, zorgvuldig gekozen om uw interieur te verrijken en een vleugje luxe en elegantie toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar een tapijt met gedurfde en opvallende patronen die een statement maken, of juist een subtieler ontwerp dat harmonieus opgaat in uw interieur, bij ons vindt u het perfecte tapijt dat past bij uw smaak en stijl.

Laat de tijdloze schoonheid van een handgeknoopt perzisch tapijt de uitstraling van uw ruimte verbeteren. Elk tapijt is met vakmanschap gemaakt en straalt authenticiteit en kwaliteit uit. Het is niet alleen een investering in een tapijt, maar ook in de sfeer en de beleving van uw interieur.

Ontdek onze collectie handgeknoopte perzische tapijten hier: Perzisch Tapijt Kopen

2 4
Onze producten van dichtbij

Perzische vloerkleden

Een handgeknoopt perzisch vloerkleed is niet alleen een visueel pronkstuk, maar ook een luxueuze toevoeging aan uw vloer. Bij Van Edel Tapijt begrijpen we de waarde van hoogwaardige perzische vloerkleden die met vakmanschap zijn gemaakt. Onze collectie handgeknoopte perzische vloerkleden biedt een unieke combinatie van kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke kamer in uw huis.

Ontdek onze collectie handgeknoopte perzische vloerkleden hier: Perzische Vloerkleden

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.

Contact

Per telefoon, e-mail of contactformulier

Wilt u meer weten over de Buchara tapijten die u bij ons kunt aanschaffen, of wellicht een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail, maar ook middels het daarvoor bestemde contactformulier.