Ontwerp zonder titel 69

Perzisch tapijt kopen

1 4 1
Orginieel

Prachtige tapijten

Een Perzisch tapijt is niet zomaar een vloerbedekking; het is een kunstwerk dat je interieur transformeert en een vleugje elegantie en luxe toevoegt aan elke ruimte. Bij Vanedeltapijt begrijpen we de waarde en schoonheid van deze prachtige tapijten, en daarom bieden we een uitgebreide collectie hoogwaardige handgeknoopte Perzische tapijten aan.

Onze collectie omvat een diversiteit aan handgeknoopte Perzische tapijten, stuk voor stuk met zorg vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Elk tapijt is uniek en draagt de kenmerkende kwaliteit en vakmanschap waar Perzische tapijten om bekend staan. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp met gedetailleerde patronen en levendige kleuren, of juist een eigentijds design met een subtiele en moderne uitstraling, wij hebben het perfecte Perzische tapijt dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Handgeknoopt Perzisch tapijt

Sfeervol

Tijdloze allure

Een handgeknoopt tapijt is een waar pronkstuk in je huis. Elk detail, elke knoop en elke kleur wordt met zorg en precisie gemaakt, waardoor het tapijt een duurzame en luxueuze uitstraling krijgt. Onze handgeknoopte Perzische tapijten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals wol, zijde en katoen, waardoor ze niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook zacht en comfortabel aanvoelen. Het lopen op een handgeknoopt Perzisch tapijt is een ware beleving van luxe en comfort. Handgeknoopt tapijt

Bij Vanedeltapijt geloven we in het belang van authenticiteit en vakmanschap. Daarom bieden we uitsluitend handgeknoopte Perzische tapijten aan, die gemaakt zijn volgens eeuwenoude tradities en technieken. Onze collectie omvat handgeknoopte tapijten in diverse stijlen, waaronder de beroemde Kerman, Tabriz, Isfahan en Nain tapijten. Elk tapijt is met liefde en aandacht gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Handgeknoopte tapijten

Uw woning in één keer een make-over

Met een Buchara tapijt geeft u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis een geheel nieuwe uitstraling.

Te combineren met vrijwel ieder vloertype

Heeft u laminaat op uw vloer liggen? Of heeft u een stenen of houten vloer? Ongeacht de ondergrond geeft een Buchara tapijt dat warme effect waarnaar u op zoek bent.

Eenvoudig in onderhoud

Met regelmatig stofzuigen houdt u het Buchara tapijt in goede conditie. Daarnaast is het raadzaam om het tapijt één keer in de drie jaar te laten reinigen door een specialist.

Ook voor aan de muur

Een Buchara tapijt aan uw muur vormt de origineelst denkbare wanddecoratie. Geliefde plekken zijn boven de bank of het bed.
Eerlijke prijzen

Handgeknoopt vakmanschap

Wanneer je een Perzisch tapijt koopt, maak je een investering die generaties lang meegaat. Deze tapijten zijn tijdloos en blijven hun schoonheid behouden, zelfs na vele jaren. Bovendien zijn ze niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar ook een waardevol erfstuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Handgeknoopte vloerkleden

Naast Perzische tapijten hebben we ook een prachtige selectie van Oosters tapijt. Deze tapijten zijn geïnspireerd op de rijke tradities en culturen van het Verre Oosten en hebben hun eigen unieke charme en esthetiek. Of je nu een liefhebber bent van Perzische tapijten of juist een voorkeur hebt voor de betovering van Oosterse tapijten, bij Vanedeltapijt vind je het perfecte tapijt dat jouw interieur compleet maakt.

Badamgul ismi
Onze producten van dichtbij

Luxe vloerkleden

Wacht niet langer en ontdek de pracht en allure van Perzische tapijten bij Vanedeltapijt. Bezoek onze website om onze volledige collectie te bekijken en vind het handgeknoopte Perzische tapijt dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Laat je betoveren door de levendige kleuren, intrigerende patronen en vakmanschap van deze prachtige tapijten. Creëer een warme en luxueuze sfeer in je huis met een Perzisch tapijt als het pronkstuk van je interieur.

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.

Contact

Per telefoon, e-mail of contactformulier

Wilt u meer weten over de Buchara tapijten die u bij ons kunt aanschaffen, of wellicht een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail, maar ook middels het daarvoor bestemde contactformulier.