Ontwerp zonder titel 69

Perzische tapijten

Ontwerp zonder titel 4
Orginieel

Handgeknoopte tapijten

Welkom bij Van Edel Tapijt, dé specialist in handgeknoopte Perzische tapijten. Wij bieden een uitgebreide collectie van prachtige, authentieke tapijten die de perfecte aanvulling vormen op elk interieur. Onze handgeknoopte Perzische tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, en brengen warmte, schoonheid en luxe in uw huis.

In deze tekst verkennen we de verschillende soorten handgeknoopte Perzische tapijten die we aanbieden en hoe ze uw leefruimte kunnen transformeren.

Bij Van Edel Tapijt hebben we een ruime selectie handgeknoopte Perzische tapijten in verschillende maten, kleuren en patronen. Elk tapijt is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden die traditionele technieken en patronen toepassen die al generaties lang zijn doorgegeven. De aandacht voor detail en de zorgvuldige vakmanschap zorgen ervoor dat elk tapijt een uniek kunstwerk is.

Sfeervol

Tijdloze schoonheid

Een handgeknoopt Perzisch tapijt is meer dan alleen een vloerbedekking; het is een kunstwerk dat de sfeer en stijl van uw interieur versterkt. Bij Van Edel Tapijt bieden we een uitgebreide selectie handgeknoopte Perzische tapijten in verschillende maten, kleuren en patronen. Of u nu op zoek bent naar een opvallend statementstuk of een subtielere toevoeging aan uw interieur, wij hebben het perfecte tapijt voor u.

Handgeknoopte tapijten zijn het resultaat van eeuwenoud vakmanschap en worden beschouwd als ambachtelijke meesterwerken. Bij Van Edel Tapijt zijn we trots op de authenticiteit en kwaliteit van onze handgeknoopte tapijten. Elk tapijt is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele technieken en patronen die generaties lang zijn doorgegeven.

Uw woning in één keer een make-over

Met een Buchara tapijt geeft u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis een geheel nieuwe uitstraling.

Te combineren met vrijwel ieder vloertype

Heeft u laminaat op uw vloer liggen? Of heeft u een stenen of houten vloer? Ongeacht de ondergrond geeft een Buchara tapijt dat warme effect waarnaar u op zoek bent.

Eenvoudig in onderhoud

Met regelmatig stofzuigen houdt u het Buchara tapijt in goede conditie. Daarnaast is het raadzaam om het tapijt één keer in de drie jaar te laten reinigen door een specialist.

Ook voor aan de muur

Een Buchara tapijt aan uw muur vormt de origineelst denkbare wanddecoratie. Geliefde plekken zijn boven de bank of het bed.
Eerlijke prijzen

Elegante sfeer

Oosterse tapijten staan bekend om hun elegantie en tijdloze charme. Onze collectie handgeknoopte tapijten omvat een scala aan stijlen, waaronder Perzische tapijten, die uw huis een vleugje oosterse sfeer geven. Of u nu een klassiek interieur heeft of een modernere inrichting, een handgeknoopt tapijt is de perfecte aanvulling om uw ruimte te verrijken en een gevoel van luxe en comfort te creëren.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment handgeknoopte tapijten, met zorgvuldig vakmanschap en oog voor detail vervaardigd. Onze tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Ontdek de prachtige patronen, levendige kleuren en weelderige texturen van onze handgeknoopte tapijten en breng een stukje oosterse schoonheid in uw interieur. Bezoek onze website om onze collectie te bekijken en uw perfecte tapijt te vinden

13 2
Onze producten van dichtbij

Verrijk uw interieur

Handgeknoopte vloerkleden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar voegen ook warmte en comfort toe aan uw interieur. Bij Van Edel Tapijt begrijpen we de waarde van hoogwaardige vloerkleden die met vakmanschap zijn gemaakt. Onze handgeknoopte vloerkleden bieden een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke ruimte in uw huis.

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.

Contact

Per telefoon, e-mail of contactformulier

Wilt u meer weten over de Buchara tapijten die u bij ons kunt aanschaffen, of wellicht een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail, maar ook middels het daarvoor bestemde contactformulier.