Ontwerp zonder titel 69

Showroom

thumbnail IMG 1077

Onze tapijten van dichtbij bekijken

Een authentiek Buchara tapijt is niet zomaar een aanvulling op uw interieur, maar een aankoop voor het leven. Het duurzame en tijdloze karakter van onze tapijten zorgen voor een exclusiviteit die nooit uit de toon raakt.

In de tapijten wordt eeuwenoud ambachtelijk handwerk gecombineerd met motieven. Niet zomaar motieven, maar patronen waar een echt verhaal in zit. De tapijten die u op onze website ziet, zijn slechts een greep uit ons assortiment en de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom, waar u de authentieke, handgemaakte tapijten met eigen ogen kunt bekijken.

Traditioneel handwerk maakt ieder tapijt uniek

Een Buchara tapijt spreekt en neemt u mee in een Wereld van 1001 Nacht. Een wereld van kleuren en vormen die grotendeels door de natuur en pracht van het oude Perzië zijn geïnspireerd.

Ieder Buchara tapijt wordt met de hand geknoopt. Afhankelijk van het tapijt waar uw voorkeur naar uitgaat, neemt de vervaardiging ervan maanden in beslag. Voor grote tapijten met complexe patronen is niet zelden anderhalf jaar nodig.

Het resultaat is een tapijt dat u nergens anders ter wereld zult vinden. Een tapijt dat geheel voor u is gemaakt. Exclusiviteit die tot stand is gekomen door eeuwenlange tradities.

De kwaliteit ervaren in onze showroom

Een Buchara tapijt moet u van dichtbij kunnen zien en voelen. Wij zien u dan ook graag terug in onze showroom, waar onze kundige medewerkers klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.

Video afspelen over 1 4
Kwaliteit en vakmanschap

Een harmonieuze toevoeging aan uw interieur

Vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit leiden samen tot een prachtig tapijt waarbij alle elementen in balans zijn. Of u deze nu aan een modern of klassiek interieur toevoegt, één ding is zeker: een Buchara tapijt weet extra harmonie te brengen.

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.

Showroom

Een bezoek aan onze showroom plannen

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neemt u gerust contact met ons op via een van onderstaande kanalen of vult u het contactformulier in. We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk en zien ernaar uit om u te verwelkomen.