Ontwerp zonder titel 69

Contact

Contact met Van Edel

Per telefoon, e-mail of contactformulier

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een Buchara tapijt? Wilt u onze producten van dichtbij bekijken? Heeft u behoefte aan extra informatie van onze medewerkers? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via het hieronder staande nummer. Ook kunt u ons e-mailen of het contactformulier versturen. Ook hierop reageren wij zo snel mogelijk.

Exclusieve producten

Expert in Buchara tapijten

Bij Van Edel bent u aan het juiste adres voor authentieke, handgemaakte Buchara tapijten. Tapijten die staan voor warmte, duurzaamheid en exclusiviteit en een waardevolle toevoeging voor uw woning betekenen. De producten die u bij ons aanschaft, gaan een leven lang mee.

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.