Ontwerp zonder titel 69

Handgeknoopte vloerkleden

PANA0086
Orginieel

Kunst voor interieur

Welkom bij Van Edel Tapijt, uw specialist in handgeknoopte vloerkleden. Wij bieden een uitgebreide collectie van prachtige, authentieke tapijten die de perfecte aanvulling vormen op uw interieur. Onze handgeknoopte vloerkleden zijn gemaakt met vakmanschap en bevatten hoogwaardige materialen, waardoor ze een unieke combinatie van schoonheid en duurzaamheid bieden. In deze tekst verkennen we de betoverende wereld van handgeknoopte vloerkleden en ontdekken we hoe ze uw leefruimte kunnen transformeren.

Een handgeknoopt vloerkleed voegt niet alleen schoonheid toe aan uw interieur, maar biedt ook luxe en comfort. Bij Van Edel Tapijt hebben we een prachtige collectie handgeknoopte vloerkleden die uw woonruimte transformeren tot een gezellige en stijlvolle omgeving. Elk vloerkleed is met vakmanschap gemaakt en vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen.

Ontdek onze collectie handgeknoopte vloerkleden hier: Handgeknoopte Vloerkleden

Sfeervol

Elegante schoonheid

Een handgeknoopt Perzisch tapijt is een tijdloze toevoeging aan uw interieur. De zorgvuldig geweven patronen en levendige kleuren creëren een warme en uitnodigende sfeer in uw ruimte. Bij Van Edel Tapijt hebben we een prachtige collectie handgeknoopt Perzisch tapijt dat uw interieur zal verrijken en een vleugje luxe en elegantie zal toevoegen.

In onze collectie vindt u een breed scala aan handgeknoopte vloerkleden die de perfecte aanvulling vormen op uw interieur. Van tijdloze Perzische tapijten tot eigentijdse ontwerpen, elk vloerkleed straalt vakmanschap, stijl en authenticiteit uit. Transformeer uw leefruimte met de tijdloze schoonheid en kwaliteit van onze handgeknoopte vloerkleden.

Ontdek onze collectie handgeknoopt Perzisch tapijt hier: Handgeknoopt Perzisch Tapijt

Uw woning in één keer een make-over

Met een Buchara tapijt geeft u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis een geheel nieuwe uitstraling.

Te combineren met vrijwel ieder vloertype

Heeft u laminaat op uw vloer liggen? Of heeft u een stenen of houten vloer? Ongeacht de ondergrond geeft een Buchara tapijt dat warme effect waarnaar u op zoek bent.

Eenvoudig in onderhoud

Met regelmatig stofzuigen houdt u het Buchara tapijt in goede conditie. Daarnaast is het raadzaam om het tapijt één keer in de drie jaar te laten reinigen door een specialist.

Ook voor aan de muur

Een Buchara tapijt aan uw muur vormt de origineelst denkbare wanddecoratie. Geliefde plekken zijn boven de bank of het bed.
Eerlijke prijzen

Ambachtelijke kunst

Een handgeknoopt tapijt is niet zomaar een vloerbedekking, het is een kunstwerk op zich. Bij Van Edel Tapijt hebben we een uitgebreide selectie handgeknoopt tapijt, gemaakt met vakmanschap en liefde voor het ambacht. Elk tapijt in onze collectie is met de hand geweven door ervaren ambachtslieden, met aandacht voor detail en toepassing van traditionele technieken.

Onze handgeknoopte tapijten stralen authenticiteit en kwaliteit uit. Ze zijn het resultaat van vele uren geduldig knopen, waarbij elke draad zorgvuldig wordt geplaatst om de gewenste patronen en ontwerpen te creëren. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en een prachtige uitstraling.

Of u nu op zoek bent naar een tapijt met gedurfde en opvallende patronen, of juist een subtieler ontwerp dat harmonieus opgaat in uw interieur, bij ons vindt u het perfecte tapijt dat past bij uw smaak en stijl. Elk tapijt is uniek en vertelt zijn eigen verhaal, waardoor het een bijzondere toevoeging is aan uw interieur.

Ontdek onze collectie handgeknoopt tapijt hier: Handgeknoopt Tapijt

Iran Hayat agaclari
Onze producten van dichtbij

Prachtige keuze

Bij Van Edel Tapijt vindt u een uitgebreide selectie handgeknoopte tapijten die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Onze collectie omvat diverse stijlen, kleuren en patronen, zodat u het perfecte tapijt kunt vinden dat past bij uw smaak en interieurstijl. Of u nu op zoek bent naar een tapijt met gedurfde en opvallende patronen, of juist een subtieler ontwerp, wij hebben het allemaal.

Ontdek onze collectie handgeknoopte tapijten hier: Handgeknoopte Tapijten

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.

Contact

Per telefoon, e-mail of contactformulier

Wilt u meer weten over de Buchara tapijten die u bij ons kunt aanschaffen, of wellicht een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch of per e-mail, maar ook middels het daarvoor bestemde contactformulier.