Ontwerp zonder titel 69

Tapijten

Een stukje kunst in huis

Buchara tapijten staan bekend om hun uiteenlopende motieven en geometrische ontwerpen. Niet voor niets worden ze als vroege toegepaste kunst beschouwd. Bij Van Edel vindt u ruime keuzemogelijkheden, zowel wat patronen als kleuren en afmetingen betreft.

Charme door imperfecties

Tapijten met karakter

Buchara tapijten zijn handgeknoopt en vergen talloze uren werk. Minuscule imperfecties in de horizontale of verticale patronen zijn daarbij onvermijdelijk. Het zijn juist deze die extra charme aan uw tapijt geven. Daardoor heeft uw tapijt veel meer karakter dan een in een fabriek vervaardigd exemplaar.

Een Buchara tapijt is anders dan anders. Iets wat door iedereen wordt opgemerkt. In welke ruimte u een Van Edel tapijt ook plaatst, u kunt erop rekenen dat deze een ware eyecatcher wordt.

De zijde die wordt gebruikt, is zowel sterk als zacht: het beste van beide werelden. Dankzij het gebruik van materialen met vezels van de hoogste kwaliteit haalt u een duurzaam item in huis.

Buchara tapijten in hun meest traditionele vorm zijn overwegend rood en bevatten geometrische patronen. Modernere varianten worden ook in andere kleuren aangeboden.

De motieven op ieder tapijt worden over zijn gehele oppervlak herhaald en zijn stijlvolle afbeeldingen van zaken die het dagelijks leven van de lokale makers kenmerken.

Buchara tapijten hebben kenmerken die lijken op andere tapijtsoorten die in dezelfde regio worden gemaakt, maar weten zich met hun bijzondere details van alle andere soorten te onderscheiden.

Tapijten

Een bezoek aan onze showroom plannen

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neemt u gerust contact met ons op via een van onderstaande kanalen of vult u het contactformulier in. We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk en zien ernaar uit om u te verwelkomen.